2022 TECHTEXTIL SEVERNÁ AMERIKA

2022 TECHTEXTIL SEVERNÁ AMERIKA

V termíne od 17. do 19. mája sme sa zúčastnili prestížnej výstavy TECHTEXTIL NORTH AMERICA 2022.
Techtextil North America združuje všetky vertikálne aspekty technického textilného priemyslu: od výskumu a vývoja cez suroviny a výrobné procesy až po konverziu, ďalšie spracovanie a recykláciu.

Čo môžete očakávať od veľtrhu Techtextil North America

Inovácie: Techtextil North America využíva partnerstvá s akademickými programami, výskumnými inštitúciami a priemyselnými združeniami a vytvára prostredie, ktoré podporuje inovácie prostredníctvom výmeny nápadov a spolupráce medzi lídrami v odvetví.

Nový obchod: Vďaka rôznorodej skupine vystavujúcich spoločností, medzinárodných médií a pavilónov, ktoré predstavujú špičkových prispievateľov do svetového textilného priemyslu, získavajú návštevníci aj vystavovatelia jedinečné možnosti na nové obchodné príležitosti a potenciálne partnerstvá.

Rozmanité skupiny výrobkov: Na veľtrhu Techtextil North America sú zastúpené skupiny výrobkov, ktoré predstavujú celý reťazec pridanej hodnoty v odvetví technických textílií a netkaných textílií.

Vzdelávanie: Rozšírte si svoje odborné znalosti a získajte konkurenčnú výhodu prostredníctvom vzdelávacích stretnutí vedených odborníkmi z odvetvia.




div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.fibrochem.sk/wp-content/uploads/2017/05/slide-3.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 330px;}